
Microelectronics and Digital Systems Specialization
Cycle
Segundo ciclo
Degree
Mestre
This path is an option of
Coordinator
Fernando José Almeida Vieira do Coito
Structure
1.º Semester | ||
Code | Name | ECTS |
7227 | Digital Systems Design | 6.0 |
7307 | Electronics III | 6.0 |
7311 | Integrated Telecommunication Networks I | 6.0 |
Options | ||
7744 | Mobilidade em Sistemas de Telecomunicações | 5.0 |
1.º Semester - Opção A | ||
Code | Name | ECTS |
Options | ||
7530 | Introduction to Nanotechnologies | 6.0 |
7531 | Microelectronics I | 6.0 |
3774 | Nanotechnology | 6.0 |
O aluno deverá obter 6.0 créditos nesta opção. |
1.º Semester - Opção B | ||
Code | Name | ECTS |
Options | ||
7333 | Digital Communication | 5.0 |
6943 | Radio-frequency Electronics | 5.0 |
7323 | Control Technology | 5.0 |
O aluno deverá obter 5.0 créditos nesta opção. |
2.º Semester | ||
Code | Name | ECTS |
7665 | Aspects of Contemporary Thought | 3.0 |
6951 | Co-design and Reconfigurable Systems | 5.0 |
7304 | Design of Analog Integrated Circuits and Systems | 6.0 |
7314 | Electronics IV | 6.0 |
7317 | Data Acquisition Systems | 6.0 |
2.º Semester - Opção C | ||
Code | Name | ECTS |
Options | ||
7303 | Wireless Communications | 6.0 |
7744 | Mobilidade em Sistemas de Telecomunicações | 5.0 |
6952 | Digital Signal Processing | 5.0 |
O aluno deverá obter 5.0 créditos nesta opção. |
3.º Semester | ||
Code | Name | ECTS |
8902 | Master Thesis in Electrical, Systems and Computer Engineering | 42.0 |
2373 | Sociology of New Information Technologies | 3.0 |
3.º Semester - Opção D | ||
Code | Name | ECTS |
Options | ||
7333 | Digital Communication | 5.0 |
6943 | Radio-frequency Electronics | 5.0 |
7323 | Control Technology | 5.0 |
O aluno deverá obter 5.0 créditos nesta opção. |
4.º Semester | ||
Code | Name | ECTS |
6953 | Reduced Tension Electronic | 5.0 |
4.º Semester - Opção E | ||
Code | Name | ECTS |
Options | ||
7303 | Wireless Communications | 6.0 |
7744 | Mobilidade em Sistemas de Telecomunicações | 5.0 |
6952 | Digital Signal Processing | 5.0 |
O aluno deverá obter 5.0 créditos nesta opção. |